ОНТУ успішно пройшов аудит стандарту ISO 9001:2015

ОНТУ успішно пройшов ресертифікаційний аудит відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015

Одеський національний технологічний університет успішно пройшов ресертифікаційний аудит відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015.

Наш ЗВО це заклад, який бере свій початок з 1902 року і починаючи з року започаткування не зраджує своїм традиціям і продовжує випускати фахівців мукомельної справи. За більше ніж 120 років свого існування університет показав свою актуальність і можливість видозмінюватися для того, щоб вирощувати актуальні кадри для всього світу. Наразі ОНТУ пройшли третій ресертифікаційний цикл але вперше у вигляді Університету.

У 2022 році Уряд підтримав курс розвитку закладу і з огляду на діапазон та досягнення спеціальностей бакалаврату і магістратури, аспірантури і матеріально-технічної бази Одеську національну академію харчових технологій було реорганізовано в Одеський національний технологічний університет.

У час активного розвитку університету наявність сертифікату відповідності згідно вимог стандарту ISO 9001:2015 дає наступну перевагу:

  • Покращення якості: Система управління якістю ISO 9001 допомагає впоратися з процесами управління та покращити якість послуг, що надаються, такі як навчання, дослідження та інші академічні послуги.
  • Залучення студентів та випускників: Багато студентів та їх батьків розглядають наявність сертифіката ISO 9001, як показник високої якості навчального закладу. Це може збільшити кількість студентів, які обирають цей університет особливо з інших країн.
  • Підвищення конкурентоспроможності: Успішне проходження аудиту відповідно до ISO 9001 може стати перевагою у конкурентній боротьбі за фінансування, наукових досліджень та інших можливостей.
  • Покращення ефективності: Впровадження системи управління якістю допомагає університету впоратися зі своїми процесами більш ефективно, що може призвести до зменшення витрат і підвищення продуктивності.
  • Отже, сертифікат ISO 9001 є важливим інструментом для покращення діяльності університету та забезпечення високої якості наданих послуг. Бажаємо ОНТУ подальшого розвитку, буди завжди актуальним для абітурієнтів, стейкхолдерів напрямків та роботодавців.