який щорічно проводиться на базі Одеської національної академії харчових технологій під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association, офіційно завершено.
Конкурс проводився за наступними напрямками:
- Харчова наука і технології;
- Економіка і управління;
- Інформаційні технології, автоматизація та робототехніка;
- Енергетика та енергоефективність;
- Екологія та охорона навколишнього середовища.
На перший етап конкурсу, який тривав до 1 березня 2021 р., було подано 239 робіт з українських та закордонних закладів, у тому числі з 40 університетів таких країн як: Німеччина, Канада, США, Коста-Ріка, Бразилія, Індія, Пакистан, Ізраїль, Китай, Туреччина, Македонія, Польща, Словаччина, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова, Болгарія. За кожним напрямком були визначені фіналісти, які були запрошені до участі у другому етапі конкурсу.
Другий етап конкурсу тривав з 15 по 31 березня 2021 р. Фіналісти були запрошені представити свою роботу на онлайн-конференціях за окремими напрямками. За результатами презентації і доповіді учасника, журі прийняло рішення щодо визначення переможців і розподілу місць.
Перемогу отримала 61 робота, з них 21 з зарубіжних навчальних закладів, 24 з українських, 14 з ОНАХТ і коледжів ОНАХТ та 2 сумісних, які були розподілені за ступенями: 20% – І ступень, 30% – ІІ ступень, 50% – ІІІ ступень. Всі переможці і учасники конкурсу та їх наукові керівники були нагороджені сертифікатами, а роботи фіналістів були опубліковані у збірнику праць конкурсу. Результати конкурсу оголошені на офіційному сайті: http://isc.onaft.edu.ua/2021-2/