ХV фестиваль культури, спорту та мистецтв

26 квітня 2022 р. в Одеському національному технологічному університеті відбувся ХV фестиваль культури, спорту та мистецтв.Цього року свято сили, краси і талантів зібрало понад двісті учасників. Через воєнний стан змагання спортсменів і виступи аматорів сцени проходили дистанційно.

У спортивному комплексі ОНТУ працювали організатори і журі. Стрім вела Тетяна Турпурова, завідувачка відділу організаційно-виховної роботи. Усе, що відбувалося на інших майданчиках, можна було спостерігати в режимі онлайн на одній з інтернет-платформ. Технічний супровід забезпечувала Надія Похлєбіна, інженер IT-лабораторії ОНТУ.

Фестиваль розпочався хвилиною мовчання за загиблими українцями в ході збройної агресії Російської Федерації проти України. Учасники фестивалю також вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

У спортивних змаганнях взяли участь студенти всіх факультетів. За виконанням фізичних вправ стежила суддівська бригада під керівництвом судді вищої категорії, завідувачки кафедри фізкультури і спорту Тетяни Сергєєвої.

Після активної розминки студенти у місцях свого перебування виконали кілька контрольних вправ. Переможцями стали Вікторія Гудз (факультет Інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу), Валерія Капуста(факультет Менеджменту, маркетингу і логістики) і В’ячеслав Чепіль (факультет Низькотемпературної техніки та інженерної механіки).

Учасників фестивалю та гостей, які зайшли на онлайн-платформу, своїми онлайн-виступами порадували солісти академічного хору «Novellus» (керівник Тетяна Булатова) та танцюристи хореографічної студії «ChampioN» (керівники Анастасія та Олексій Бевзюк-Силла).